Diensten


Bedrijven


De keuze voor maatregelen is een belangrijke verantwoordelijkheid van de onderneming zelf om daarmee schade te beperken, de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en imagoschade te voorkomen. 


De kans en omvang van mogelijke materiële schades hebben tevens impact op de verzekerbaarheid van de onderneming. Daarom kaderen deze risicoanalyses vaak binnen de context van verzekeren. Doordat Amnis® niet gebonden is aan een verzekeraar bent u gegarandeerd van een objectieve analyse op maat van uw bedrijf. Ook houdt Amnis® oog op de verzekerbaarheid van uw bedrijf. Het resultaat is een uitgebreide en overzichtelijke risicoanalyse en een genuanceerd, informatief preventieplan. Wilt u meer weten over wat Amnis® voor uw bedrijf kan betekenen?
Verzekeringssector


Amnis® voert risicoanalyses uit in opdracht van verzekeraars en verzekeringsmakelaars gevestigd in België en Nederland voor locaties wereldwijd.


Amnis® kan terugvallen op uitgebreide, internationale ervaring in het opstellen van risicoanalyses bij onder meer enkele grote verzekeraars van industriële risico's als KMO's/MKB. Deze analyses kunnen worden uitgevoerd in uw rapportageformat of in het template van Amnis®. De rapporten kunnen zowel opgesteld worden in het Nederlands als in het Engels. Naast risicoanalyses biedt Amnis® opleidingen aan voor beginnende Risk Engineers, onderschrijvers of verzekeringsmakelaars. Wilt u meer weten over de Amnis® voor uw bedrijf kan betekenen?Privacyverklaring

© Alle rechten voorbehouden